Túrák   |   Rólunk   |   Postaláda   |   Fontos információk   |   Kérdöiv   |   Helyfoglalás   |   Utazási szerzödés   |   Nyitólap

 
 


Az árak $1800/ fö-nél kezdödnek. A túrák 2005. március 7, 2005. június 6 és 2005. szeptember 19 esedékes. A korai helyfoglalás mindenképpen ajánlott. Magyar nyelvű idegenvezető-csoportkísérő a program során - minimum csoportlétszám: 10 fő. Ezek az árak kizárólag magyar állampolgárok esetében érvényesek, amennyiben a szállodákban két fös szobákat vesznek igénybe. Az árak nem tartalmazzák a nemzetközi repülöjegyet és illetékeket, valamint a biztosítást.

 

 

 

 

 

 

 

 


(14 nap, 13 éjjel)Huascarán hegy


1 Nap: Megérkezés Lima-ba, transzfer az Exclusive szállodába.

2 Nap: Városnézés Lima-ban: a Cathedral, a Nagytér, a San Francisco zárda és katakombák, a San Isidro és a csodálatos Csendes-óceán megtekintése. 

3 Nap: Transzfer a repülötérre, majd utazás repülövel Cuzco-ba, a régi inka fövárosba. Város nézés.

4 Nap: Egész napos kirándulás Urubamba-ba, az inkák szent völgyébe és a helyi Pisac piacra.

5 Nap: Vonattal utazunk a Machu Picchu-hoz, a világ egyik legrejtélyesebb városához.

6 Nap: Transzfer a repülötérre, indulás Puerto Maldonado-ba. Rövid városnézés után csónakkal utazunk a Posado Amozonas-hoz, egy luxus lodge-ba. Pihenés után megtekintjük a papagájok gyülekezetét, ahol a szivárvány minden színében csodálható meg 30 - 50 fajta táncoló papagáj és katonaara.

7 Nap: Csónaktúra, majd gyaloglás után megérkezés a Treschimbadas-tóhoz. Kenuval körbeutazzuk a tavat és megismerkedünk gazdag állatvilágával: az óriási vidrákkal, teknosökkel és hoatzinokkal. A délutáni etnobotanikus túrán ismerkedés az Ese'eja bennszülöttek szokásaival.

8 Nap: Reggeli után papagájlesre megyünk, ahol természetes élohelyükön készíthetnek fotókat a papagájok számtalan fajtáiról. Ezek között szerepel a nagy, piros és zöld arapapagáj, valamint a sárga koronájú amazon.

9 Nap: Utazás hajóval Puerto Maldonado-ba, majd onnan egyenesen a repülötérre, és vissza Lima-ba. Privát busszal kirándulás a Panamericana föúton Casma-ba.

10 Nap: Reggeli után, privát busszal utazunk 39 alagúton keresztül a látványos Huaraz felé.

11 Nap: Utazás a Llanganuco-tóhoz (3850m), ahonnan látni lehet a Cordillera blanca-t. Majd megtekintjük a Huascaran Nemzeti Park-ot, amely a világ legmagasabban fekvö trópusi övezet. 

12 Nap: Indulás a Pastoruri gleccser felé; útközben megcsodálhatók a történelem elötti festmények, ásványvízforrások, valamint olyan egzotikus palánták és 12 m magas virágok, amelyek kifejlödése 29 évig tart. Az út fel a gleccserre kb. 1 órát vesz igénybe. 

13 Nap: Utazás busszal Lima-ba, megszállás a Hotel Exclusive-ban.

14 Nap: Szabadprogram. Transzfer a repülötérre.

Klikkelj a képre, hogy lásd a térképet! 


 
Az aktuális programok részleteiröl érdeklödni lehet az info@amazingperu.com címen. Igény szerint elküldünk egy utazási dossziét, a megfelelö katalógussal, egy 90 napos szabott árajánlattal és a fontos tudnivalókkal együtt.
A csoportos túrákban résztvevök árkedvezményben részesülnek.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2003 Amazing Peru

Európai nyilvántartási iroda: 
9 Alma Road, Manchester M19 2FG, United Kingdom. 
   Email: info@amazingperu.com

Peru-i nyilvántartási iroda:
Jr José de Sucre, 1214 Huaraz, Ancash, Peru. 
Tel. 00 51 43 726526
Fax. 00 51 43 726158