Túrák   |   Rólunk   |   Postaláda   |   Fontos információk   |   Kérdöiv   |   Helyfoglalás   |   Utazási szerzödés   |   Nyitólap

 
 


Az árak $1900/ fö-nél kezdödnek. A túrák 2005. július 18 és
2005. november 7 esedékes. A korai helyfoglalás mindenképpen ajánlott. Magyar nyelvű idegenvezető-csoportkísérő a program során - minimum csoportlétszám: 10 fő. Ezek az árak kizárólag magyar állampolgárok esetében érvényesek, amennyiben a szállodákban két fös szobákat vesznek igénybe. Az árak nem tartalmazzák a nemzetközi repülöjegyet és illetékeket, valamint a biztosítást.

 

 

 

 

 

 


(16 nap, 15 éjjel)Llanganuco tó


1 Nap: Megérkezés Lima-ba, transzfer az Exclusive szállodába.

2 Nap: Városnézés Lima-ban: a Cathedral, a Nagytér, a San Francisco zárda és katakombák, a San Isidro és a csodálatos Csendes-óceán megtekintése. 

3 Nap: Indulás privát busszal a Paracas National Reserve, természetvédelmi területre és hajóval a Ballestas-szigetre, ahol természetes környezetükben csodálhatók meg a sörényes fókák és a tengeri madarak nagy csoportjai.

4 Nap: A Nazca-vonalak megtekintése repülöröl. A több mint 2000 éves óriási rajzok és mértani figurák olyan állatokat ábrázolnak, mint pl. a majom, Ilama és még sok más féle madár.

5 Nap: Városnézés Arequipa-ban, a "Fehér városban". Meglátogatjuk Chilina-völgyét, az öreg San Lazaro kerületet, majd a Plaza de Armas és Santa Catalina zárda következik, amely vulkanikus lávából épült 16. században.

6 Nap: Reggeli után indulás Arequipa-ból, meglátogatjuk a gyógyfürdöjéröl híres Yura-t és felkeressük a 3800 m-es magasságban fekvö "National Reserve de Pampa de Canahuas"-ot, ahol megcsodálhatják az alpakák, vikunyák, valamint a guankók ritka csoportjait. 

7 Nap: Meglátogatjuk a Colca-völgyet, a világ legmélyebben fekvö völgyét. Amennyiben a szerencse mellénk szegödik, megláthatjuk a hatalmas kondor keselyüt.

8 Nap: Transzfer a repülötérre, majd indulás Cuzco-ba, a régi inka fövárosba. Városnézés.

9 Nap: Egész napos kirándulás Urubamba-ba, az inkák szent völgyébe és a helyi Pisac piacra.

10 Nap: Vonattal utazunk Machu Picchu-ba, a világ egyik leglátványosabb ösi városába.

11 Nap: Repülés Limába. Privát buszon kirándulás a Csendes-óceán partvidékén végig Casma és Huaraz-ba.

12 Nap: Szabadprogram.

13 Nap: Megnézzük a Llanganuco tavat (3850m), ahonnan lehet látni a Cordillera blanca-t és megtekintjük a Huascaran National Parkot, amely a legmagasabban fekvö trópusi övezet a világon.

14 Nap: Indulás a Pastoruri gleccser felé; útközben megcsodálhatók a történelem elötti festmények, ásványvízforrások, valamint olyan egzotikus palánták és 12 m magas virágok, amelyek kifejlödése 29 évig tart. Az út fel a gleccserre kb. 1 órát vesz igénybe.

15 Nap: Indulás busszal Lima-ba. Megszállás a Hotel Exclusive-ban.

16 Nap: Szabadprogram. Transzfer a repülötérre.

Klikkelj a képre, hogy lásd a térképet!

 
Az aktuális programok részleteiröl érdeklödni lehet az info@amazingperu.com címen. Igény szerint elküldünk egy utazási dossziét, a megfelelö katalógussal, egy 90 napos szabott árajánlattal és a fontos tudnivalókkal együtt.
A csoportos túrákban résztvevök árkedvezményben részesülnek.

 

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2003 Amazing Peru

Európai nyilvántartási iroda: 
9 Alma Road, Manchester M19 2FG, United Kingdom. 
   Email: info@amazingperu.com

Peru-i nyilvántartási iroda:
Jr José de Sucre, 1214 Huaraz, Ancash, Peru. 
Tel. 00 51 43 726526
Fax. 00 51 43 726158